חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריימה סלומון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חריימה סלומון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלומון ללא עור
3 לימונים סחוטים למשרה + מים
שמן זית
בצל בינוני
3 שיני שום פרוסות
פלפל אדום
3-4 עגבניות בשלות
קופסא קטנה רסק עגבניות
קופסאות שימורי חומוס (א חובה)
1 כף פפריקה אדומה בשמן
1 כפית כמון
מלח ופלפל
1/2 כפית חוואיז? מרק
אופן ההכנה
1. פורסים את הדג לפרוסות אישיות. מניחים בכלי ושופכים מעל פרוסות הדג את הלימון הסחוט. מוסיפים מים עד כיסוי.
2. מטגנים בשמן זית את הבצל הקצוץ והשום הפרוס עד הזהבה קלה. מוסיפים פלפל קצוץ לדקה או שתיים, ומוסיפים את העגבניות לעוד שתים - שלוש דקות. אם משתמשים בחומוס, זה הזמן להוסיף לרוטב. מוסיפים רסק עגבניות, תבלינים וכרבע כוס מים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים ומבשלים כ-35-40 דקות.
3. מוציאים בעדינות את פרוסות הסלמון ממיץ הלימון, מניחים מעל הרוטב שבישלנו, מכסים מעט ברוטב ומבשלים עוד 10 דקות.
מגישים עם חלה חמה וטרייה.
בתאבון.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון