הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב אדום חריף (פלפלצ'ומה)
6 שיני שום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כף פפריקה חריפה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כוס שמן
1 כפית כמון
1 כפית קימל טחון
4 פרוסות של נסיכת הנילוס (אפשר גם דג אחר)
3 עגבניות
2-3 פלפלים חריפים
1 קופסה רסק עגבניות
1 כוס מים
4 כפות כוסברה
אופן ההכנה
1.כותשים יחד שום, פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה במעבד מזון עד לקבלת משחה חלקה .מוסיפים מלח ,פלפל שחור,כמון וקימל ואת השמן.
2.חותכים את העגבניות ואת הפלפלים לרצועות .מסדרים בסיר שטוח את העגבניות והפלפלים, מניחים עליהם את הדגים.
3. מפזרים מעל הדגים את הרוטב.
4. מערבבים רסק עגבניות עם המים ומוסיפים על הדגים.
5. מפזרים את הכוסברה ומבשלים כחצי שעה.
מגיש:
מקור: עצמי צילום מור פסח
שתף את המתכון