הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג בורי חתוך למנות 6- 8 תלוי בגודל הדג
פפריקה חריפה ,
רסק עגבניות,
לימון,
כמון,
מלח,
אופן ההכנה
להשרות את הדג בלימון ומלח לפחות ל- 15 דקות.
אח"כ שוטפים את הדג.
מחממים שמן בסיר, כאשר מתחמם מוסיפים כף פפריקה חריפה + 2 כפות רסק עגבניות, ומבשלים על אש נמוכה מספר דקות.
בקערה: 6-7 שיני שום כתושות+ כף כמון+ מיץ סחוט מ-1 לימון מערבבים הכל ומוסיפים לסיר , מבשלים הכל יחד במשך 5 דקות עד שרותח, אח"כ מוסיפים את הדגים , מוסיפים ¼ כוס מים, מגיעים לרתיחה, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות נוספות.
אפשר להוסיף פלפל אדום יבש ברוטב.
להכין כיכר לחם ולחסל אותה עם הדגים.
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון