חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


חריף סחוג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סחוג ו/או "חריף" המקובל כתוספת לפלאפל
חריף סחוג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סחוג ו/או "חריף" המקובל כתוספת לפלאפל
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים:
10-12 פלפלים ירוקים חריפים
1 חבילת כוסברה טריה
1 כף גרגירי כוסברה יבשה
7-6 שיני שום גדולים
1/2 כפית גרגירי ציפורן
1 כפית גרגירי הל
1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. לטחון את גרגירי הכוסברה עם גרגירי ההל והציפורן עם המלח עד קבלת אבקה.
2. לנקות את הפלפלים החריפים מתוכן הזרעים שבהם.ולהכניס לבלנדר ולהוסיף
את צרור הכוסברה ולהוסיף את האבקת גרגירי ההל הציפורן המלח וגרגירי הכוסברה.
3. להעביר את הסחוג שנוצר בבלנדר אל מגבת ולסחוט את הנוזל.
4. להוסיף מעט שמן זית לשימור
כמות רבה של נוזל תגרום לתסיסת הסחוג לכן יש להשתדל להוציא כמות נוזל רבה ככל היותר.
מידת החריפות תלויה בסוג הפלפלים והעונה .
מגיש: שפיר
מקור:
שתף את המתכון