הוראות הכנה
מרכיבים
כוס חיטה שבורה (בורגול)
2 כוסות מים
¾ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים דק
¾ כוס עלי נענע טריה קצוצים דק
4 בצלים ירוקים קצוצים דק
2 עגבניות בינוניות קצוצות דק
2 כפות מיץ לימון
כף שמן זית
כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים חיטה שבורה במים ל-10 דקות,
מסננים וסוחטים שאריות המים בתוך
מסננת ע"י לחיצות בכף
2. שמים בקערה חיטה, פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק,
עגבניות, מיץ לימון, שמן, פלפל שחור
ומערבבים
3. מגישים כמתאבן על עלי חסה או
כתוספת למנה עיקרית
מגיש:
מקור: עממי לבנוני
שתף את המתכון