הוראות הכנה
מרכיבים
750 גרם דג (לוקוס ,נסיכת הנילוס בורי)
מלח
כמון
פפריקה חריפה
כוסברה קצוצה
3 שיני שום כתושות
200 גרם זיתים ירוקים ללא גלעינים
3 עגבניות בשלות קלופות ופרוסות
6 פרוסות לימון מכבוש
100 גרם רסק עגבניות
1 כוס מים
אופן ההכנה
1. משפשפים את הדג או הנתחי הדג בתבלינים ומזליפים 2 כפות שמן זית
2. ממלאים את חלל הבטן או הנתחים בתערובת התבלינים הכוסברה והשום
3. שמים את הדג בטאג'ין ומפזרים עליו את הזיתים
4. מכסים בפרוסות עגבנייה ופרוסות לימון
5. מערבבים את רסק העגבניות עם המים ויוצקים על הדג
6. מבשלים כ-40 דקות בתנור בחום בינוני 180°c
7. בתאבון
מגיש:
מקור: שכנותי
שתף את המתכון