חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאג'ין טלה בחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים במיוחד לארוחה שלצדה שותים יין הילולים אדום. הטעמים של הטלה והחבוש משלימים את הטעם הפירותי של היין הצעיר.
טאג'ין טלה בחבושים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאים במיוחד לארוחה שלצדה שותים יין הילולים אדום. הטעמים של הטלה והחבוש משלימים את הטעם הפירותי של היין הצעיר.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.6 ק"ג כתף טלה, פרוס בעובי 4 ס"מ סביב העצם
1.5 ק"ג חבושים, חתוכים לרבעים ונקיים מליבה
10 גרם מלח
10 גרם ג'ינג'ר
10 גרם פלפל לבן
1 גרם חוטי זעפרן
1 כוס שמן
200 גרם סוכר
3 מקלות קינמון
אופן ההכנה
1. בטאג'ין (קדרת חימר עם מכסה בצורת קונוס) מניחים את חתיכות הטלה, מוסיפים: מלח, ג'ינג'ר, זעפרן, פלפל ושמן, וממלאים מים לכדי כיסוי הבשר. מכסים את הכלי ומבשלים על אש חזקה, עד רתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כשעה.
2. מבשלים את החבושים במים עם סוכר ומקלות קינמון, במשך כ- 15 דקות.
3. כשהבשר מבושל מוסיפים את החבושים (כולל מי הבישול) ומבשלים יחד עוד כ- 15 דקות. אם יש צורך מוסיפים מים, ממי החבושים. מגישים בטאג'ין עצמו.
מגיש: יוסף ל
מקור: מתכון של השף אילן סיבוני, מסעדת דארנא.
שתף את המתכון