חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טאגין נזיד כבש "או עגל בארטישוק ירושלמי (בטטה קוסביה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל כבש או עגל עם ארטישוק ירושלמי(בטטה קוסביא)
"טאגין נזיד כבש "או עגל בארטישוק ירושלמי (בטטה קוסביה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל כבש או עגל עם ארטישוק ירושלמי(בטטה קוסביא)
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2 ק"ג כתף כבש או עגל
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי, קלוף וחתוך לטבעות
2 כוסות מים
1 כוס ציר בשר
1 גבעול טימין טרי
1 גבעול רוזמרין
4 גזרים חתוכים לטבעות גסות
5 בצלים חתוכים לטבעות
מלח גס ופלפל גרוס עבה מעט צילי גרוס
3 כפות שמן
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.חותכים את הבשר לקוביות של 2 ס"מ ומשחימים לסגירת הבשר במעט שמן בסיר
בינוני.
2.במחבת נוספת מטגנים את הבצל עד שקיפות, וכן את הגזר והטימין ומטגנים כ- 5
דקות נוספות, מוסיפים את הירקות לסיר עם הבשר וכן את ציר הבשר והמים.
3.מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל על אש נמוכה עוד כשעה ורבע בסיר מכוסה.
4.מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את האש
ומבשלים 45 דקות נוספות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניסוי ותהיה
שתף את המתכון