חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאג'ין עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאג'ין עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ק"ג עוף חלקי עוף
1/3 כוס דבש
לימון כבוש קצוץ דק
1-2 כוסות מים
3 תפ"א חתוך לרבעים
1 בטטה חתוכה לרבעים
2 גזרים חתוכים ל3-4 חלקים
6 תמרים
10 תמרים גדולים ללא הגלעין
מרינדה:
זר בינוני פטרוזילה
זר בינוני כוסברה
חצי ראש שום
בצל סגול
כף כמון
כף כוסברה טחונה
כף פפריקה
כף כורכום
1/12 כפות מלח ים
חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
קוצצים בבלנדר את כל חומרי המרינדה ומורחים בזה את העוף ומשהים כחצי שעה.
מטגנים את חלקי העוף מעט.
מוסיפים דבש, לימון כבוש קצוץ,הירקות והזיתים.
מוסיפים מים שיגיעו ס"מ מתחת לגובה הירקות.
מבשלים בסיר מכוסה על אש גבוהה עד להרתחה ולאחר מכן להנמיך את האש.
מבשלים על אש נמוכה כשעתיים - או עד להשגת הטעם הרצוי.
את התמרים נכניס לקראת סוף הבישול.
מגיש: אלה טלמור
מקור:
שתף את המתכון