חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאגין קציצות הודו פיקאנטיות בטעם דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברים קציצות הודו בטעם דג שאפילו האמא לא תבחין בהבדל brטעים טעים
טאגין קציצות הודו פיקאנטיות בטעם דג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חברים קציצות הודו בטעם דג שאפילו האמא לא תבחין בהבדל brטעים טעים
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים דרושים :
להשריית נתחי ההודו
לפני טחינת ההודו, יש להשרות את הנתחים כשעתיים במרינדה הכוללת:
1/2 כוס לימון, 1/2 כף מלח, כפית פלפל אנגלי או פלפל גרוס, 3 עלי
דפנה
לקציצות
1 ק"ג נתחי הודו,
1/2 חבילה כוסברה
1 בצל
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
1/4 כוס שמן
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל לבן
1/4 כפית כורכום
1 כפית תבלין לקציצות
1/4 כוס מים
לרוטב
3 עגבניות מגורדות
2 פלפלים אדומים חריפים חתוכים לרצועות
1 גמבה חתוכה לרצועות
1/2 כוס כוסברה קצוצה
4-5 שיני שום
1 כפית גדושה פפריקה
1/4 כפית כורכום
1/4 כפית פלפל לבן
1/2 כוס שמן
כ- 2 כוסות מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
הוראות הכנה
אופן הכנת הקציצות:
1. לסחוט את נתחי ההודו ממי המרינדה ולטחון את כל חומרי
הקציצות יחד עד לקבלת עיסה )במידה והעיסה דלילה
מדי, יש להוסיף מעט פרורי לחם(.
2. להרתיח סיר עם מים + מלח + כורכום. ליצור קציצות
מהעיסה ולבשל את הקציצות כ- 10 דקות בסיר המים.
לסנן את הקציצות.
3.בסיר שטוח- לשים את כל חומרי הרוטב ולאדות בשמן
במשך 5 דקות. להוסיף את המים, להביא לידי רתיחה
ולהוסיף את הקציצות לרוטב. לבשל כ- 20 דקות על אש
נמוכה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון