חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טאגין שקדי עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין שקדי עגל בפיטריות כמהין מעדן אמיתי
טאגין שקדי עגל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טאגין שקדי עגל בפיטריות כמהין מעדן אמיתי
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גר' שקדי עגל
300 גר' כמהין טריים נקיים או משומרים
3 עלי דפנה
6 יחידות פלפל אנגלי
4 פלפלים אדומים יבשים ומתוקים מושרים במים פושרים וחצויים לאורכם
3 פלפלי שאטה חריפים חצויים
4 כפות כוסברה קצוצה
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
10 שיני שום פרוסות
4 כפות שמן זית
כף פפריקה מתוקה
חצי כפית כורכום
מלח
אופן ההכנה
1. מרתיחים את שקדי העגל עם עלי הדפנה והפלפל האנגלי כשהם מכוסים במים כ-20 דקות,
עד לריכוך השקדים. מקררים וחותכים לקוביות בגודל 2 ס"מ.
2. מחממים מחבת ומטגנים את השום. מוסיפים את הפלפלים היבשים, הפפריקה ומטגנים
אותה כדקה לחיזוק הצבע. מוסיפים את יתר התבלינים והחומרים ומוסיפים 2 כוסות מים,
מכסים ומרתיחים.
3. מעבירים לטאג'ין וממשיכים לבשל בתנור מחומם ל-180 מעלות כשעה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: השף גיא פרץ
שתף את המתכון