חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט גבינה אפוייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט גבינה אפוייה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
200 גרם פירורי עוגיות חמאה
2 כפות קוניאק
60 גרם חמאה מומסת
1/4 כפית קינמון טחון
למלית:
750 גרם גבינת "סקי" (% 5)
300 גרם גבינת סימפוניה (% 30) בטעם טבעי
4 ביצים מספר 2
9 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק, עד לקבלת עיסה מגובשת.
2. מרפדים תבנית אפייה בבצק. שומרים במקרר.
3. במיקסר (או בעזרת מטרפה ידנית) מערבלים את חומרי המלית. יוצקים על הבצק.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את העוגה כ-30 דקות.
5. מוציאים כשהעוגה זהובה ויציבה.
6. בתיאבון...
מגיש: exuer1
מקור: דליה רנו, מדליה רנו ביסטרו, ירושלים
שתף את המתכון