הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
200 גרם פירורי עוגיות חמאה
2 כפות קוניאק
60 גרם חמאה מומסת
1/4 כפית קינמון טחון
למלית:
750 גרם גבינת "סקי" (% 5)
300 גרם גבינת סימפוניה (% 30) בטעם טבעי
4 ביצים מספר 2
9 כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
תבנית בקוטר 24 ס"מ
אופן ההכנה
1. מכינים את הבצק: בקערה מערבבים את כל חומרי הבצק, עד לקבלת עיסה מגובשת.
2. מרפדים תבנית אפייה בבצק. שומרים במקרר.
3. במיקסר (או בעזרת מטרפה ידנית) מערבלים את חומרי המלית. יוצקים על הבצק.
4. מחממים תנור ל-180 מעלות. אופים את העוגה כ-30 דקות.
5. מוציאים כשהעוגה זהובה ויציבה.
6. בתיאבון...
מגיש:
מקור: דליה רנו, מדליה רנו ביסטרו, ירושלים
שתף את המתכון