חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט פאי ממולא בשר בקר טחון בציפוי שזיפים טריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט פאי ממולא בשר בקר טחון בציפוי שזיפים טריים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק
2 כוסות קמח
150 גרם מחמאה חתוכה לקוביות
1/4 כפית מלח
1 ביצה
2 – 1 כפית מים קרים
למילוי הבשר
500 ג"ר בשר בקר קצוץ עבה
2 בצלים קצוציים דק
1 כף צימוקים
50 ג"ר אגוזי מלך קצוץ עבה
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור
1/2 כפית כמון
מעט שמן רגיל לטיגון
לעיטור:
10 שזיפים טריים חתוכים לפרוסות דקות
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק
1. שמים במעבד מזון קמח, חמאה ומלח ומעבדים לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומים ומעבדים לקבלת כדור בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון ניצמד ומקררים שעתיים.
2. מרדדים את הבצק, לעלה בקוטר 28 ס"מ, מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית התבנית ולדפנות. מקררים חצי שעה.
אופן הכנת המילוי
1.על מחבת עם שמן תירס מטגנים את הבצל עד הזהבה
2.מוסיפים את הבשר התבלינים הצימוקים ואגוזי עד שמשנה את גוונו לאפרפר תוך ערבול ומעבירים לקערה
העברת המילוי:
מעבירים את המילוי מסונן לבצק מסדרים מעל את פלחי התפוח באופן חופף על פני כל התבנית
3. מחממים תנור ל 180 מעלות ומכניסים לתנור ל 40 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון