חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט שזיפים אלוהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים על סף גירוי חושים מתוק חמצמץ
טארט שזיפים אלוהי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קינוח מדהים על סף גירוי חושים מתוק חמצמץ
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
3/4 כוס סוכר
1 חבילה חמאה
1 כוס קמח
1 כפית אבקת אפיה
קמצוץ מלח
2 ביצים
מעל הבצק:
24 שזיפים חצויים
לציפוי:
סוכר,מיץ לימון וקינמון
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל170 מעלות
2. לקערת המערבל מכניסים את חומרי הבצק ומפעילים ל 3 דקות עד לקבלת בלילה אחידה
3. מעבירים לתבנית פיירקס 30X20 או תבנית קפיצית
4. מניחים את חצאי השזיפים עם הקליפה כלפי הבלילה
5. מפזרים מעל בנדיבות סוכר מתיזים מעט מיץ לימון וקינמון
6. מכניסים לתנור לשעה לערך
7. מקררים 15 דקות ומתנפלים
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון