חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבחה שעועית לבנה ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריחני ויפה מראה מתאים לחורף בתוספת אורז לבן חמים. brאני מגישה את המאכל הנפלא הזה עם קוסקוס brנפלא לימות גשם
טבחה שעועית לבנה ומנגולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריחני ויפה מראה מתאים לחורף בתוספת אורז לבן חמים. brאני מגישה את המאכל הנפלא הזה עם קוסקוס brנפלא לימות גשם
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס שמן
חצי ק"ג עלי מנגולד שטופים וקצוצים
2 בצלים קצוצים או פרוסים דק
7 שיני שום
בשר גולש קוביות
2 כוסות שעועית מושרת במים לילה לפחות
תפוחי אדמה קלופים וחתוכים ל-8
מלח,פלפל,כורכום,אבקת מרק עוף - לפי הטעם
אופן ההכנה
מטגנים בשמן בסיר גדול עלי המנגולד ומוסיפים בצל ושום לעוד 3-5 דקות.
מוסיפים הבשר עד שמשנה את צבעו.
שוטפים השעועית ומוסיפים לסיר וממלאים במים רותחים לבשל באש בינונית כשעה.
להוסיף תפוחי האדמה והתבלינים , מעבירים הסיר לאש קטנה ולבשל עוד שעתיים
עד שהבשר והשעועית מבולשים היטב.
להגיש חם .
טיפ: פרוזיליה קצוצה מאוד כתוספת מעל התבשיל.
מגיש: דורית קוגמן
מקור: טריפולי
שתף את המתכון