חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טביחה קלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טביחה קלילה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
3 תפוחי אדמה בינוניים
עוף שלם טרי חתוך
3 כפות רסק
4 שיני שום
1 כפית גדושה אריסה
1 כפית בהרט
קופסאת שימורים של אפונה
מלח,פפריקה אדומה,פלפל שחור,כורכום
1-כף צ'ילי
סויה
אופן ההכנה
1)לטגן את הבצל עד שישחים קלות
2)להוסיף 2 כוסות מיים
3)להוסיף 3 תפוחי אדמה חתוכים + כפית של מלח
4)בזמן שהתפוחי אדמה מתבשלים לקחת את העופות ולטבל בפלפל שחור+פפריקה+כורכום+כף צ'ילי+סויה
5)להוסיף לסיר 3 כפות רסק + את העופות + להוסיף מיים (עד שמכסה את כל הדברים)
6)לשים שיני שום+אריסה+בהרט
7)לאחר רבע שעה להוסיף את האפונה . ולאחר רבע שעה נוספים האוכל מוכן
בתאבון
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון