הוראות הכנה
מרכיבים
2 בצלים
3 תפוחי אדמה בינוניים
עוף שלם טרי חתוך
3 כפות רסק
4 שיני שום
1 כפית גדושה אריסה
1 כפית בהרט
קופסאת שימורים של אפונה
מלח,פפריקה אדומה,פלפל שחור,כורכום
1-כף צ'ילי
סויה
אופן ההכנה
1)לטגן את הבצל עד שישחים קלות
2)להוסיף 2 כוסות מיים
3)להוסיף 3 תפוחי אדמה חתוכים + כפית של מלח
4)בזמן שהתפוחי אדמה מתבשלים לקחת את העופות ולטבל בפלפל שחור+פפריקה+כורכום+כף צ'ילי+סויה
5)להוסיף לסיר 3 כפות רסק + את העופות + להוסיף מיים (עד שמכסה את כל הדברים)
6)לשים שיני שום+אריסה+בהרט
7)לאחר רבע שעה להוסיף את האפונה . ולאחר רבע שעה נוספים האוכל מוכן
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון