חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"טביחה" תבשיל עוף אפונה ותפוא"ד בנוסח טוניסאי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טביחה" תבשיל עוף אפונה ותפו"א בנוסח טוניסאי
"טביחה" תבשיל עוף אפונה ותפוא"ד בנוסח טוניסאי
Votes: 1
דירוג: 5
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

"טביחה" תבשיל עוף אפונה ותפו"א בנוסח טוניסאי
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
עוף מחולק
אפונה קפואה,מופשרת
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
1 ראש סלרי קצוץ
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים או קוביות גדולות
פטרוזיליה קצוצה
1 כפית כורכום
1כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
פפריקה חריפה, אם רוצים
מעט שמן
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בסיר רחב ושטוח (רצוי לדגים) מחממים מעט שמן.
2.מטגנים את הבצל עד לשקיפות,.
3.מוסיפים את שאר המצרכים פרט לתפוחי-האדמה,מוסיפים ½1 כוסות מים
ומביאים לרתיחה,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים את תפוחי האדמה,מוסיפים עוד מים ,וממשיכים לבשל עד שתפוחי-
האדמה רכים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון