הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
עוף מחולק
אפונה קפואה,מופשרת
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום קצוצות
1 ראש סלרי קצוץ
תפוחי אדמה חתוכים לרבעים או קוביות גדולות
פטרוזיליה קצוצה
1 כפית כורכום
1כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
פפריקה חריפה, אם רוצים
מעט שמן
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.בסיר רחב ושטוח (רצוי לדגים) מחממים מעט שמן.
2.מטגנים את הבצל עד לשקיפות,.
3.מוסיפים את שאר המצרכים פרט לתפוחי-האדמה,מוסיפים ½1 כוסות מים
ומביאים לרתיחה,מעבירים לאש נמוכה ומבשלים חצי שעה.
מוסיפים את תפוחי האדמה,מוסיפים עוד מים ,וממשיכים לבשל עד שתפוחי-
האדמה רכים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון