הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים פרוסים עבה.
7 כפות קמח
כף כוסברה טחונה
1 כפית כמון
מלח
פלפל שחור
כף שמן זית
חלבון ביצה
6 כפות מים
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
חולטים בצל במים רותחים מייבשים ומפרידים לטבעות
מערבבים 2 כפות קמח עם התבלינים ומערבבים את טבעות הבצל בתערובת.
מערבבים את שאר הקמח עם שמן בזית ו6 כפות המים מקציפים חלבון לקצף קשה ומקפלים לבלילה.
מחממים את השמן טובלים כל טבעת בבלילה ומטגנים עד להזהבה.
מגיש:
מקור: חוג בית הספר
שתף את המתכון