חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבעות פילה מדומה ממולאות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טבעות פילה מדומה ממולאות בצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פילה מודמה
1 ק"ג בצל פרוס
100 גרם מרגרינה עם מלח
3 כפות סוכר חום
1 כפית כמון, רצוי שלם
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
2 כוסות יין אדום יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד, 6 ס"מ בערך.
מערבבים את היין עם החומץ, הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות, במקרר.
מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה, אגב ערבוב מתמיד, עד שהבצל שחום.
יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסם.
מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המשרה, מכסים ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה.
מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.
מגיש: שפית בנעלי בית
מקור:
שתף את המתכון