הוראות הכנה
מרכיבים
נתח פילה מודמה
1 ק"ג בצל פרוס
100 גרם מרגרינה עם מלח
3 כפות סוכר חום
1 כפית כמון, רצוי שלם
1/2 כוס חומץ בן יין אדום
2 כוסות יין אדום יבש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
פורסים את הבשר לטבעות עבות מאוד, 6 ס"מ בערך.
מערבבים את היין עם החומץ, הסוכר והכמון ומשרים את הבשר בתערובת למספר שעות, במקרר.
מטגנים את הבצל במרגרינה על אש גבוהה, אגב ערבוב מתמיד, עד שהבצל שחום.
יוצרים חתך בצד כל טבעת בשר, ממלאים כמה שאפשר בבצל מטוגן וסוגרים בקיסם.
מטגנים בסיר את הבשר עד שישחים, מוסיפים את המשרה, מכסים ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה.
מוסיפים את שאר הבצל, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה שעה נוספת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון