באי קוס היווני נמצאת מסעדה קטנה חלומו של כל שף נידחת עם 3 שולחנות brשבכניסתה ישנו שולחן אחד קטן ובו יושב איש שמן וקרח עם סינר לבן שראה brימים טובים הריח מהמקום דחף אותי פנימה בפנים על שולחן ישבו זוג סועדים brמקומיים ולפניהם היתה צלחת עמוקה ומהבילה שהוציאה ריח של עגבניות דגים brושום הם מידי פעם חפנו בכף מהצלחת רוטב עגבניות וקאלמרים וטבלו בורטב לחם br לבן מקומי ולגמו אוזו מצונן ולבן התיישבתי וביקשתי מהאיש השמן ששמו ואסלי brמהדבר הזה הוא העלה חיוך גדול נכנס לכוך ואחרי כ 20 דקות חפנתי גם אני חבל"ז
|
|
|
באי קוס היווני נמצאת מסעדה קטנה חלומו של כל שף נידחת עם 3 שולחנות brשבכניסתה ישנו שולחן אחד קטן ובו יושב איש שמן וקרח עם סינר לבן שראה brימים טובים הריח מהמקום דחף אותי פנימה בפנים על שולחן ישבו זוג סועדים brמקומיים ולפניהם היתה צלחת עמוקה ומהבילה שהוציאה ריח של עגבניות דגים brושום הם מידי פעם חפנו בכף מהצלחת רוטב עגבניות וקאלמרים וטבלו בורטב לחם br לבן מקומי ולגמו אוזו מצונן ולבן התיישבתי וביקשתי מהאיש השמן ששמו ואסלי brמהדבר הזה הוא העלה חיוך גדול נכנס לכוך ואחרי כ 20 דקות חפנתי גם אני חבל"ז
|
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג קלמרי, מנוקים וחתוכים לטבעות
6 עגבניות טריות, מרוסקות
2 פלפלים ירוקים, חתוכים לטבעות
5 שיני שום כתושות
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
2 פלפלונים אדומים חריפים טריים מרוסקים
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מחממים בסיר קטן את שמן הזית, השום הכתוש, המלח
והפלפלוני צילי
2.כאשר השום מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את
העגבניות המרוסקות, הפלפל הירוק והסוכר.
מבשלים כ- 20 דקות.
3.כאשר הרוטב מוכן, מכניסים לסיר את טבעות הקלמרי
ומבשלים על אש בינונית כ- 10 דקות.
מורידים מהאש ומגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון