חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טבעות קלמרי בעגבניות ופלפלים נוסח קוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באי קוס היווני נמצאת מסעדה קטנה חלומו של כל שף נידחת עם 3 שולחנות brשבכניסתה ישנו שולחן אחד קטן ובו יושב איש שמן וקרח עם סינר לבן שראה brימים טובים הריח מהמקום דחף אותי פנימה בפנים על שולחן ישבו זוג סועדים brמקומיים ולפניהם היתה צלחת עמוקה ומהבילה שהוציאה ריח של עגבניות דגים brושום הם מידי פעם חפנו בכף מהצלחת רוטב עגבניות וקאלמרים וטבלו בורטב לחם br לבן מקומי ולגמו אוזו מצונן ולבן התיישבתי וביקשתי מהאיש השמן ששמו ואסלי brמהדבר הזה הוא העלה חיוך גדול נכנס לכוך ואחרי כ 20 דקות חפנתי גם אני חבל"ז
טבעות קלמרי בעגבניות ופלפלים נוסח קוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

באי קוס היווני נמצאת מסעדה קטנה חלומו של כל שף נידחת עם 3 שולחנות brשבכניסתה ישנו שולחן אחד קטן ובו יושב איש שמן וקרח עם סינר לבן שראה brימים טובים הריח מהמקום דחף אותי פנימה בפנים על שולחן ישבו זוג סועדים brמקומיים ולפניהם היתה צלחת עמוקה ומהבילה שהוציאה ריח של עגבניות דגים brושום הם מידי פעם חפנו בכף מהצלחת רוטב עגבניות וקאלמרים וטבלו בורטב לחם br לבן מקומי ולגמו אוזו מצונן ולבן התיישבתי וביקשתי מהאיש השמן ששמו ואסלי brמהדבר הזה הוא העלה חיוך גדול נכנס לכוך ואחרי כ 20 דקות חפנתי גם אני חבל"ז
הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג קלמרי, מנוקים וחתוכים לטבעות
6 עגבניות טריות, מרוסקות
2 פלפלים ירוקים, חתוכים לטבעות
5 שיני שום כתושות
1/2 כפית סוכר
1/2 כוס שמן זית
2 פלפלונים אדומים חריפים טריים מרוסקים
מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.מחממים בסיר קטן את שמן הזית, השום הכתוש, המלח
והפלפלוני צילי
2.כאשר השום מתחיל לשנות את צבעו, מוסיפים את
העגבניות המרוסקות, הפלפל הירוק והסוכר.
מבשלים כ- 20 דקות.
3.כאשר הרוטב מוכן, מכניסים לסיר את טבעות הקלמרי
ומבשלים על אש בינונית כ- 10 דקות.
מורידים מהאש ומגישים מייד.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון