חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טג'ין דג ממולא מנגו ופרות ים מלווה ברוטב אליו אוליו שום לימון ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מדהים מדהים השילוב של דג שירמפס קלמרי ומנגו ברוטב עוקצני משהו
טג'ין דג ממולא מנגו ופרות ים מלווה ברוטב אליו אוליו שום לימון ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מדהים מדהים מדהים השילוב של דג שירמפס קלמרי ומנגו ברוטב עוקצני משהו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 דג אדמונית/אמנון או נתח חזה הודו עבה שנפתח בו כיס נקי שטוף
ומיובש
50 ג"ר ביבי שרימפס קצוץ עבה
50 ג"ר קלאמרי קצוץ עבה
1 מנגו קלוף, פרוס לפרוסות
5 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גזר קטן קלוף וחתוך לגו'לינים)גפרורים(
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
1 בצלים ירוקים פרוסים
1/2 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל לפי הטעם.
(ניתן להחליף את המנגו בתפוח עץ מרוסק)
רוטב לדג מיונית בעעם לימון נענע
חומרים
2 חלמונים
1 1/4 כוס שמן זית עדין
1 כפית שום כתוש
1 כף נענע קצוצה דק
2 כפות מיץ לימון
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס עבה
אופן ההכנה
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום גבוה.
מערבבים את כל החומרים פרט לדגים בקערה, טועמים ומוסיפים
מלח ופלפל לפי הטעם, מוסיפים מעט שמן זית.
מניחים בתבנית נייר אלומיניום עבה, מזלפים מעט שמן זית על
האלומיניום,מניחים את הדג במרכז.
ממלאים את הדג בתערובת ומזלפים מעט שמן זית מעל ואת
שארית הנוזלים מהקערה.
אוספים יחד את שתי קצוות נייר האלומיניום, מחברים ומגלגלים מעט
למעין שקית רפויה וסגורה היטב, מכניסים לתנור לאפיה של 20 דקות או
עד שהדג או נתח ההודו מוכן.
רוטב לדג מיונית בעעם לימון נענע
הכנה
במקציף מקציפים את 2 החלמונים ומזלפים לאט לאט את השמן עד לקבלת
מיונית יציבה מוסיפים בהזלפה איטית את הלימון עלי הנענע השום והפלפל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון