הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם טונה אדומה טריה
2 כפות שומשום קלוי
לגוואקמולי:
2 אבוקדו
1 מנגו
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
1 בצל סגול
חופן כוסברה טרייה
מיץ לימון
מלח ופלפל
1 כפית שמן שומשום
אופן ההכנה
חותכים את הטונה לארבעה חלקים, מערבבים בקערה את חומרי הגוואקמולי ומתבלים במלח פלפל ומיץ לימון.
טוחנים במעבד מזון את המנגו ומתבלים בשמן שומשום.
מניחים במרכז צלחת את הגוואקמולי.
מזליפים את את המנגו מסביב וצורבים את הטונה במשך דקה מכל צד על הגריל בתוספת מלח פלפל והשומשום הקלוי.
חותכים לשניים את נתח הטונה ומניחים מעל הגוואקמולי ומקשטים בפלפל וצ'ילי חריף.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון