חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טוסט ביצה צרפתי עם פרמאגנו רגנו על מצע אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טוסט ביצה צרפתי עם פרמאגנו רגנו על מצע אספרגוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לטוסט:
1 כוס חלב
1 ביצה
מלח ופלפל לפי הטעם
4 פרוסות לחם (1 לחתוך בעובי של סנטימטר)
1/2 כוס פרמיג'אנו רג'יאנו (מגוררת)
לתוספת
2 ביצי עין מטוגנות
8 גבעולי אספרגוס שחולטו במים כ 3 דקות
2 כפות צלפים
1 כפית שמיר
רוטב הולנדז =
אופן ההכנה
1.בקערה רחבה ושטוחה מערבבים חלב, ביצה, מלח ופלפל .
2. טובלים את הלחם בתערובת הביצה משני הצדדים.
3. ממיסים 1 כף חמאה במחבת ומטגנים את הלחם עד להזהבה משני הצדדים,
כ 2-3 דקות לכל צד.
4. מפזרים מעל הפרנץ טוסט פרמיג'אנו רג'יאנו ומכניסים לתנור על גריל לחצי דקה להמסה.
5. מוציאים מהגריל מפזרים מעט שמיר וצלפים מעל מסדרים את האספרגוס מוסיפים מעל כף רוטב הולנדז ומעל את ביצית העין
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון