הוראות הכנה
מרכיבים
8 תפוחי אדמה
2 ביצים
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
2 כפות שמן
שקית שמרים יבשים או שמרית
חצי כוס קמח
1 בצל
אופן ההכנה
לחמם תנור האפיה לחום בינוני (180 מעלות צלסיוס).
לרסק את תפוחי האדמה ואת הבצל במעבד מזון או בפומפיה עדינה.
להוסיף את כל החומרים.
לתקן תיבול ע"י פלפל או מלח.
לשמן ולקמח תבנית -28-26 (או תבנית חד פעמית), לצקת את הבלילה לתבנית ולאפות בחום בינוני כשעה או עד אשר מזהיב.
לפרוס ולהגיש עם המנה העיקרית או סתם כנישנוש.
חיים נוי
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון