הוראות הכנה
מרכיבים
1. מרגרינה
1. כוס שמן
1. כוס מים
1. שקית אבקת אפיה
קמח לפי צורך
חומרים למילוי:
אגוזים טחונים
בוטנים טחונים
שקדים טחונים
½ כוס סוכר
קינמון
חומרים לסירופ:
2 כוסות סוכר
½1 כוסות מים
אופן ההכנה
ללוש את החומרים לבצק רך וחלק.
לקרוץ עיגולים מן הבצק לשטח מעט ולמלות עם המילוי, ולסגור היטב לחצי ירח.
לאפות בחום בינוני(180 מעלות צלסיוס), עד להזהבה.
את הסירופ לבשל על הגז.
להוציא מהתנור ולטבול את ה"טרוודוס" בסירופ, לשים בקופסא
לכסות עם הסירופ הנותר.
לשים במקרר ולאכול קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון