הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מסוג "מסה הרינה"
2-3 כפות שמן תירס
2 כוסות מים רותחים
אופן ההכנה
בקערה בינונית או במעבד מזון מערבבים את הקמח עם השמן והמים הרותחים. לשים נמרצות כשלוש דקות. מכסים במגבת לחה ומניחים מחוץ למקרר למשך 20 דקות. לשים את הבצק במשך 10 דקות נוספות לאחר ההשהייה ויוצרים כדורים בגודל של כדור פינג פונג. מניחים את כדור הבצק בין שתי יריעות ניילון מרשרש ולוחצים בעזרת תחתית שטוחה של סיר עד שהכדור משתטח לעובי של 2 מ"מ.
קולים את דיסקית הבצק משני הצדדים על מחבת טפלון יבשה וחמה משני הצדדים.
מגיש:
מקור: שף איתמר דוידוב כפי שפורסם בירחון דרך האוכל
שתף את המתכון