הוראות הכנה
מרכיבים
4 טורטיות קמח תירס קוטר 15 טרז פזוס
אבוקדו בינוני חתוך לפרסות
בצל בגודל בינוני קצוץ
4 כפות סלסת חלפניו וליים טרז פזוס
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
3 שיני שום כתושות
1/2 כוס שעועית שחורה מבושלת
400 גרם בשר טחון
עגבניה בינונית קצוצה
3 כפות שמן זית לטיגון
מלח וצ'ילי גרוס.
אופן ההכנה
מחממים את כף משמן הזית במחבת ומטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב, מוסיפים את השום, העגבניה הקצוצה ורצועות הפלפל ומקפיצים כ5 דקות עד שהפלפל מתחיל להתרכך.
מעבירים את הירקות המוקפצים לקערה, מחממים 2 כפות שמן זית במחבת ומוסיפים את הבשר הטחון.
מערבבים מס' דקות עד שהבשר משחים, מוסיפים לבשר את תערובת הירקות, סלסת חלפניו ליים, שעועית שחורה ומתבלים עם מלח וצ'ילי גרוס לפי הטעם.
מחממים תנור לחום בינוני, מכניסים את הטורטיות תירס לתנור למס' דקות כדי שיפשירו, מכניסים לכל טורטיה רבע מהמילוי, מפזרים מעל מס' פרוסות אבוקדו ומגלגלים.
מכניסים את הטורטיות לתנור למס' דקות לחימום ומגישים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון