חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיה מקסיקנית במילוי ירקות וחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי מדהים שבעולם וניתן לגוון תמיד
טורטיה מקסיקנית במילוי ירקות וחזה עוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי מדהים שבעולם וניתן לגוון תמיד
הוראות הכנה
מרכיבים
טורטיה(קנויה)
אבודקו
עגבניה
פיטריות
בצל סגול
שום כתוש
מלח
פלפל טחון
נתחי חזה עוף
אופן ההכנה
מתחילים עם הבשר:
לוקחים חזה עוף וחותכים אותו לרצועות דקות.
מערבבים בקערה מלח ,פלפל טחון ושום.
מוסיפים לקערה את רצועות העוף שחתכנו .
רצועות העוף ניתן או לטגן/לשים בתנור/לצלות (כל אחד והעדפה שלו).
חותכים לקוביות קטנות:
עגבניה
בצל
פטריות
מערבבים עם שמן זית ומכניסים לתנור על חום של 150°c למשך 10 דקות לערך.
מועכים אבודקו עם קצת מלח ,פלפל ולימון.
לוקחים טורטיה.
מורחים על כולה את האבוקדו (שכבה דקה )
שמים פס עבה של הירקות שאפינו בתנור.
מעל מוסיפים את רצועות העוף.
מגלגלים את הטורטיה
בתיאבון!!!!
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון