הוראות הכנה
מרכיבים
טורטיה(קנויה)
אבודקו
עגבניה
פיטריות
בצל סגול
שום כתוש
מלח
פלפל טחון
נתחי חזה עוף
אופן ההכנה
מתחילים עם הבשר:
לוקחים חזה עוף וחותכים אותו לרצועות דקות.
מערבבים בקערה מלח ,פלפל טחון ושום.
מוסיפים לקערה את רצועות העוף שחתכנו .
רצועות העוף ניתן או לטגן/לשים בתנור/לצלות (כל אחד והעדפה שלו).
חותכים לקוביות קטנות:
עגבניה
בצל
פטריות
מערבבים עם שמן זית ומכניסים לתנור על חום של 150°c למשך 10 דקות לערך.
מועכים אבודקו עם קצת מלח ,פלפל ולימון.
לוקחים טורטיה.
מורחים על כולה את האבוקדו (שכבה דקה )
שמים פס עבה של הירקות שאפינו בתנור.
מעל מוסיפים את רצועות העוף.
מגלגלים את הטורטיה
בתיאבון!!!!
מגיש:
מקור: אני
שתף את המתכון