הוראות הכנה
מרכיבים
1 טורטיה "קנור"
60 גר' חזה עוף חתוך לרצועות
שמן זית להקפצה
אבקת מרק עוף "דגש"
פלפל שחור גרוס
20 גר' ממרח פלפלים "קנור דליקטס"
20 גר' מיונז "הלמנס"
30 גר' אבוקדו פרוס
15 גר' בייבי גרינס
20 גר' עגבנייה חתוכה לקוביות
אופן ההכנה
1. מקפיצים את רצועות העוף במחבת עם שמן זית ומתבלים במעט אבקת מרק עוף "דגש" ופלפל שחור גרוס. שומרים במקום חם.
2. מחממים את הטורטיה על מחבת חמה ויבשה כ-10 שניות מכל צד.
3. מורחים על הטורטיה מיונז וטאפנד פלפלים. מסדרים במרכז הטורטיה את רצועות העוף, מוספים את האבוקדו, קוביות העגבנייה ואת עלי הבייבי ומתבלים במלח ופלפל.
4. מגלגלים את הטורטיה כמו לאפה, קולים על מחבת יבשה או פלטת צלייה מכל הצדדים לקבלת פריכות ומגישים חם. מומלץ להגיש בתוספת סלט ירוק עם רוטב עשבי תיבול "קנור".
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון