חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורטיות במילוי תרד וריקוטה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורטיות במילוי תרד וריקוטה אפויות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 טורטיות
1 ק"ג תרד טרי
3 שיני שום קצוצות
שמן זית
מלח, פלפל
500 גרם ריקוטה
150 גרם פרמזן
אגוז מוסקט
מלח
פלפל
50 גרם חמאה
3 כפות קמח
3 כוסות חלב
מלח
פלפל
חצי כוס פרמזן
אופן ההכנה
מאדים את התרד בשמן זית, שום, מלח ופלפל עד שהוא מתרכך
מוסיפים מעט אגוז מוסקט
קוצצים גס ומערבבים עם הגבינות - מקררים
מורחים את הטורטיות במילוי ומגלגלים לגליל מהודק
חתוכים כל גליל לשלושה ומניחים אנכית בכלי חסין חום
מכינים את הבשמל: מטגנים את החמאה ב, מוסיפים קמח וחלב ומבשלים עד שמסמיך
יוצקים לתבנית עם הגלילים, מפזרים פרמזן ואופים בחום של 180°c במשך כ-45 דקות
מגיש: ronidh
מקור:
שתף את המתכון