חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט קוקוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
1/3 כוסות סוכר
100 גרם פתיתי קוקוס
2 כוסות קמח תופח מאליו
50 גרם פיצפוצי שוקולד
1 סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
לקרם:
300 גרם חמאה
1/2 1 כוסות אבקת סוכר
3 חלמונים
1-2 כוסות "פינה קולדה"
לטיפטוף - 2 כוסיות "פינה קולדה"
150 גרם פתיתי קוקוס לציפוי
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
1.מקציפים את הביצים עם הסוכר במערבל.
2.כאשר העיסה סמיכה ואוורירית, בפעולת עטיפה זהירה, בעזרת כף עץ, מערבבים את הקמח, הקוקוס, פיצפוצי השוקולד, סוכר הוניל וגרידת הלימון.
3. יוצקים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום שך 250 מעלות.
לקרם:
4. מקציפים הטיב את החמאה עם אבקת הסוכר ומוסיפים חלמון אחר חלמון וכן את ה"פינה קולדה" תוך כדי הקצפה.
5. לאחר קירור מוחלט של העוגה חוצים אותה לרוחב.
6. מטפטפים על כל מחצית, כוסית פינה קולדה.
7. ממלאים בקרם, מכסים חזרה ומורחים למעלה ובצדדים את הקרם הנותר.
8. מפזרים למעלה ובצדדים פתיתי קוקוס קלויים ומקררים הטיב.
9. בתיאבון!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון