הוראות הכנה
מרכיבים
8 ביצים
1/3 כוסות סוכר
100 גרם פתיתי קוקוס
2 כוסות קמח תופח מאליו
50 גרם פיצפוצי שוקולד
1 סוכר וניל
גרידה מלימון אחד
לקרם:
300 גרם חמאה
1/2 1 כוסות אבקת סוכר
3 חלמונים
1-2 כוסות "פינה קולדה"
לטיפטוף - 2 כוסיות "פינה קולדה"
150 גרם פתיתי קוקוס לציפוי
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
1.מקציפים את הביצים עם הסוכר במערבל.
2.כאשר העיסה סמיכה ואוורירית, בפעולת עטיפה זהירה, בעזרת כף עץ, מערבבים את הקמח, הקוקוס, פיצפוצי השוקולד, סוכר הוניל וגרידת הלימון.
3. יוצקים לתוך תבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום שך 250 מעלות.
לקרם:
4. מקציפים הטיב את החמאה עם אבקת הסוכר ומוסיפים חלמון אחר חלמון וכן את ה"פינה קולדה" תוך כדי הקצפה.
5. לאחר קירור מוחלט של העוגה חוצים אותה לרוחב.
6. מטפטפים על כל מחצית, כוסית פינה קולדה.
7. ממלאים בקרם, מכסים חזרה ומורחים למעלה ובצדדים את הקרם הנותר.
8. מפזרים למעלה ובצדדים פתיתי קוקוס קלויים ומקררים הטיב.
9. בתיאבון!!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון