חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט קפוצ'ינו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לטורט:
5 חלמונים
5 כפות סוכר
1 כף קירסאו או גראן מרנייה
150 גרם שוקולד מריר, מומס
1 כפית נס קפה
5 חלבונים
לקרם:
40 גרם חמאה
2 כפיות נס קפה
70 גרם שוקולד מריר, קצוץ
2 חלמונים
2 חלבונים
1 כף סוכר
לקישוט:
1 מכל שמנת מתוקה
2 כפיות נס קפה
תבנית בקוטר של 24 ס"מ
אופן ההכנה
1.מכינים את הטורט: מקציפים חלמונים עם 3 כפות סוכר וליקר, עד שמתקבלת תערובת בהירה ואוורירית.
2.מוסיפים שוקולד מומס ונס קפה ומקפלים פנימה.
3.מקציפים בנפרד את החלבונים עם 2 כפות סוכר.
4.מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת החלמונים ואופים ב-180 מעלות במשך 45 דקות. שימו לב: גם בתום האפייה נשאר החלק הפנימי מעט רטוב, וזה בסדר.
5.מוציאים את העוגה ומקררים מעט. מרכז העוגה אמור לשקוע.
6.בינתיים מכינים את הקרם: ממיסים את החמאה, מוסיפים שוקולד קצוץ ונס קפה ומשהים מספר דקות. מערבבים עד לקבלת קרם חלק.
7.מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
8.מקציפים את החלבונים עם הסוכר ומקפלים פנימה. ממלאים בקרם את השקע שנוצר בעוגה ומכניסים למקרר לכמה שעות.
9.מכינים את הקישוט: מקציפים את השמנת עם נס קפה ומקשטים את העוגה.
10. וכדי לדעת אם העוגה 10 פשוט.........
בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון