הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות סוכר (1.25)
10 חלמונים
100 גרם שוקולד מריר
1 סוכר וניל
3/4 כוס קמח תופח מאליו
4 כפות קורנפלור
8 כפות אבקה להכנת משקה קקאו
10 חלבונים
לציפוי:
50 גרם ריבת משמש
200 גרם שוקולד מריר
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה עם 1/4 כמות הסוכר ומוסיפים לאט את החלמונים.
מוסיפים את השוקולד שהומס על אמבט מים חמים וממשיכים להקציף ולהוסיף את סוכר הוניל.
מערבבים את הקמח, הקורנפלור ו8 כפות אבקה להכנת משקה קקאו.
מקציפים את החלבונים, ולקראת הסוף מוסיפים, לאט, את יתרת הסוכר.
מערבבים בעת והעונה אחת את כל שלושת החומרים כלומר את החמאה המוקצפת, הקמח והחלבונים, בתנועת ערבוב זהירה (אין לערבב הרבה זמן, כדי שהעיסה לא תתמוטט).
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 200 מעלות 15 דקות.
לאחר הצינון הופכים ומורידים את נייר האפיה.
מורחים בריבה ומצפים בשוקולד מומס........
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון