חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טורט שוקולד "סאכר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טורט שוקולד "סאכר"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות סוכר (1.25)
10 חלמונים
100 גרם שוקולד מריר
1 סוכר וניל
3/4 כוס קמח תופח מאליו
4 כפות קורנפלור
8 כפות אבקה להכנת משקה קקאו
10 חלבונים
לציפוי:
50 גרם ריבת משמש
200 גרם שוקולד מריר
תבנית בקוטר 26 ס"מ
אופן ההכנה
מקציפים את החמאה עם 1/4 כמות הסוכר ומוסיפים לאט את החלמונים.
מוסיפים את השוקולד שהומס על אמבט מים חמים וממשיכים להקציף ולהוסיף את סוכר הוניל.
מערבבים את הקמח, הקורנפלור ו8 כפות אבקה להכנת משקה קקאו.
מקציפים את החלבונים, ולקראת הסוף מוסיפים, לאט, את יתרת הסוכר.
מערבבים בעת והעונה אחת את כל שלושת החומרים כלומר את החמאה המוקצפת, הקמח והחלבונים, בתנועת ערבוב זהירה (אין לערבב הרבה זמן, כדי שהעיסה לא תתמוטט).
מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ואופים בחום של 200 מעלות 15 דקות.
לאחר הצינון הופכים ומורידים את נייר האפיה.
מורחים בריבה ומצפים בשוקולד מומס........
ובתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון