חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טחול בקר ממולא ("טחן מעמאר") מעדן מהמטבח המרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טחול ממולא "טחן מעמאר" brפאר המטבח המרוקאי טעים עד שבא לבכות:)
טחול בקר ממולא ("טחן מעמאר") מעדן מהמטבח המרוקאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טחול ממולא "טחן מעמאר" brפאר המטבח המרוקאי טעים עד שבא לבכות:)
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
1 טחול גדול
1 צרורו פטרוזיליה
4 ראשי שום
1 כף עריסה
1 כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
1 כפית שטוחה פלפל סודנייה
1.5 ק"ג כבד עגל
200 ג"ר שומן לב או שומן כבש
100 ג"ר צנוברים קלויים
)באם שומן כבש לחתוך לקוביות ולא לטחון(
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.פותחים את הטחול
2.קוצצים בסכין חדה את כל החומרים קציצה גסה
)באם שומן כבש לא קוצצים( חותכים לקוביות קטנות
3.ממלאים את הטחול בתכולה )באם שומן כבש מסדרים
בשורה במרכז(תופרים את הפתח עם חוט ומחט
4.אופים בתנור למשך שעה ב 150 מעלות
5.מוציאים מהתנור מקררים לחום החדרופורסים אותו
לפרוסות של 2-3 ס"מ
6.לפני האכילה צולים בגריל התנור לרבע שעה נוספות
ומגישים חם
*** לאחר הפריסה ניתן להקפיא לתקופה ולצלות לפני האכילה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון