חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טחול ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום. ההיתי רוצה לדעת איך מכינים טחול ממולא בכבדים שומן וכו'... כזה שתופרים. תודה מקווה שלזה התכוונת. 🙂
טחול ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום. ההיתי רוצה לדעת איך מכינים טחול ממולא בכבדים שומן וכו'... כזה שתופרים. תודה מקווה שלזה התכוונת. 🙂
הוראות הכנה
מרכיבים
טחול גדול
1 צרורו פטרוזיליה
4 ראשי שום
1 כף עריסה
כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
כפית שטוחה פלפל סודנייה
1 1/2 ק"ג כבד
200 ג"ר שומן לב או שומן כבש
אופן ההכנה
פותחים את הטחול קוצצים את כל החומרים
ממלאים את הטחול בתכולה
תופרים את הפתח עם חוט ומחט
שמים בתנור למשך שעה על 150 מעלות חום
לאחר שהטחול התבשל- מקררים ופורסים אותו לפרוסות של 2-3 ס"מ
את הפרוסות מכניסים לתנור לרבע שעה נוספות
ומגישים חם.
ניתן להקפיא את הפרוסות ולחמם על מחבת
מגיש: han_solo
מקור:
שתף את המתכון