הוראות הכנה
מרכיבים
טחול גדול
1 צרורו פטרוזיליה
4 ראשי שום
1 כף עריסה
כף כמון
1 כפית שטוחה של מלח
כפית שטוחה פלפל סודנייה
1 1/2 ק"ג כבד
200 ג"ר שומן לב או שומן כבש
אופן ההכנה
פותחים את הטחול קוצצים את כל החומרים
ממלאים את הטחול בתכולה
תופרים את הפתח עם חוט ומחט
שמים בתנור למשך שעה על 150 מעלות חום
לאחר שהטחול התבשל- מקררים ופורסים אותו לפרוסות של 2-3 ס"מ
את הפרוסות מכניסים לתנור לרבע שעה נוספות
ומגישים חם.
ניתן להקפיא את הפרוסות ולחמם על מחבת
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון