חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טחול ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום. brההיתי רוצה לדעת איך מכינים טחול ממולא בכבדים שומן וכו'... brכזה שתופרים. br brתודה
טחול ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלום. brההיתי רוצה לדעת איך מכינים טחול ממולא בכבדים שומן וכו'... brכזה שתופרים. br brתודה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 טחול בקר גדול טרי (מחיר: 40-50 ש"ח בקצביות)
1 צרור כוסברה קצוצה
150 גרם שומן חתוך לקוביות של 1x1
150 גרם טחול עוף
250 גרם כבד עוף צלוי למחצה (מטעמי כשרות)
1 כף פלפל סודניה חריף גרוס
1 ראש שום בינוני
1 כפית וחצי כמון
2 כפיות פפריקה מתוקה
מלח לפי הטעם (בערך כפית מחוקה)
חוט תפירה ומחט (לסגירת הטחול)
רדיד אלומיניום (נייר כסף)
אופן ההכנה
מבקשים מהקצב שיחתוך מעין כיס בתוך הטחול, הוא אמור להבין מה אתם מבקשים.
מערבבים את כל המרכיבים כולל התבלינים בקערה, רק לערבב, בלי למעוך.
לוקחים מהתערובת ביד וממלאים את הכיס בטחול ותוך כדי, תופרים את הפתח.
ממשיכים כך עד שכל הטחול מלא ומתקבל מעין נקניק מוארך.
הטחול אמור להיות דחוס אבל לא יותר מדי.
מחממים תנור לחום בינוני (כ- 180 מעלות) ומכניסים את הטחול למשך שעתיים.
יש לשים לב שבזמן האפיה, הטחול יפריש נוזלים. נוזלים אלו יש לשפוך מדי פעם,
בעזרת כף, תוך כדי אפיה, על הטחול עצמו.
לאחר כשעתיים יש להוציא את הטחול ולהניח לו להתקרר לחלוטין.
לאחר שהטחול קר, פורסים אותו בעזרת סכין חדה לפרוסות בעובי של כ- 2-3 ס"מ.
כל פרוסה עוטפים בנפרד בנייר כסף ומכניסים למקפיא. אמורות לצאת כעשרים פרוסות.
כשעושים "על האש" מוציאים ומניחים על הגריל. בתיאבון!!!!
נכתב ע"י: חיים אדרי
מגיש:
מקור: חיים אדרי
שתף את המתכון