חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טילונים שערורייתיים פריכים ב- 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טוגני טילונים שערורייתיים פריכים ב- 5 דקות ממולאים בכל brשימו לב, מחבילה שלמה של בצק ייצאו עשרות טילונים. פשוט תכינו עד שיימאס לכם . br
טילונים שערורייתיים פריכים ב- 5 דקות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טוגני טילונים שערורייתיים פריכים ב- 5 דקות ממולאים בכל brשימו לב, מחבילה שלמה של בצק ייצאו עשרות טילונים. פשוט תכינו עד שיימאס לכם . br
הוראות הכנה
מרכיבים
ציוד : קונוסים ממתכת (ניתן להשיג בחלק מרשתות השיווק)
סיר טיגון או סיר רגיל המתאים לטיגון עמוק (אפשר גם בווק)
רכיבים :
בצק עלים קנוי (מומלץ בצק חמאה)
ספריי שמן לשימון הקונוסים(או מעט שמן )
שמן קנולה לטיגון עמוק
מילוי :
ריבת חלב
נוטלה
רוטב שוקולד קנוי (או גנאש שוקולד)
מייפל
קצפת המוקצפת משמנת מתוקה ו2 כפות סוכר
שבבי אגוזים ,קורנפלקס או כל מה שאוהבים .
אופן ההכנה
1.מפשירים את בצק העלים הקפוא למשך הלילה במקרר.
2.מחממים את השמן.
3.משטחים את הבצק על משטח העבודה (אין צורך לרדד) , חותכים רצועות לרוחב הבצק
כשכל רצועה ברוחב של ס"מ וחצי .
4.משמנים את הקונוסים קלות ומלפפים את הרצועות מכיוון החוד למעלה
עד כיסוי כמעט סופי של הקונוס (ראו צילום). את הקצה העליון מקפלים מעט לפנים הקונוס כדי למנוע את שחרור הבצק בטיגון .
5.מטגנים כמה קונוסים יחד כמה דקות עד להזהבה . (בעודו על קונוס המתכת)
6.מוציאים מהשמן החם ומניחים מעל נייר סופג מחכים מעט לצינון ומשחררים מהמתכת.
7.מלפפים שוב בצק סביב הקונוסים עד לכמות הקונוסים הרצויה.
8.אחרי סיום הטיגון והחרוטים צוננים ממלאים בכל טוב שרוצים ואוהבים.
אני מרחתי בדפנות הפנימיות ריבת חלב , מילאתי בקצפת וזלפתי רוטב שוקולד ומעט קורנפקס גרוס לקראנצ'יות .
אפשר למלא פשוט בכל קרם שאוהבים ואפשר רק למרוח ריבת חלב ללא קרם
האפשרויות הן בלתי מוגבלות .
מגישים ומתענגים .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון