חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טימבלו בצק פיצה ובשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טימבלו בצק פיצה ובשר טחון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 בשר טחון
4 שיני שום מרוסקות
1 קופסה עגבניות מרוסקות
6 פרוסות חציל חתוך לאורך
2 כפות שמן זית
1 כף רוטב סויה
מלח ופלפל שחור.
100 גר' גבינת פרמזן מגוררת
אופן ההכנה
1. מטגנים את פרוסות החציל ומניחים בצד
2. מסדרים את הבצק בתבנית עגולה המתאימה לפאי (בקוטר של 25 ס"מ).
3. מטגנים את השום בשמן עד שהוא מתחיל להשחים. מוסיפים את הבשר, ממליחים ומפלפלים ומוסיפים את רוטב הסויה. ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו.
4. מפזרים את הבשר המטוגן על הבצק ומכסים אותו לחלוטין.
5. שופכים מעל את העגבניות המרוסקות
6. שמים מעל את פרוסות החציל המטוגנות ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות למשך כחצי שעה.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון