חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טימבלו חצילים, פלפלים וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 גביע גבינת קוטג' 9%
שתי ביצים
8 פרוסות חציל
1 פלפל ירוק, 1 פלפל צהוב, 1 פלפל אדום
100 גרם גבינת רוקפור
150 גרם גבינה צהובה מגוררת
מלח
פלפל שחור, טחון טרי
אופן ההכנה
1. טורפים את הביצים עם גבינת הקוטג'
2. בכלי עגול בקוטר של כ-8 סנטימטר, שופכים שכבה בעובי של כ-1 ס"מ של עיסת הגבינה והביצה.
3. מטגנים את פרוסות החציל בשמן וסופגים א6ת השמן המיותר.
4. חותכים את הפלפלים לפרוסות ומטגנים גם אותם בשמן.
5. מניחים בכלי פרוסת חציל ועליה פרוסות פלפלים ב-3 צבעים שונים.
6. שמים מעל פרוסת גבינת רוקפור, מפזרים גבינה מגוררת, עלי פרמזן ושבכה נוספת של תערובת הגבינה הלבנה והביצים.
7. אופים בתנור חם במשך כ-20 דקות ומגישים חם או קר.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון