הוראות הכנה
מרכיבים
3/4 כוס קפה אספרסו חזק מאוד
3 כפות גראפה או קוניאק
2 ביצים
250 גר' מסקרפונה
1/2 כוס אבקת סוכר
תמצית וניל
כ-20 בישקוטים
אבקת קקאו
אופן ההכנה
שמים בקערה את הקפה והקוניאק.
בקערה נפרדת מערבבים את חלמוני הביצים עם הסוכר, המסקרפונה וכמה טיפות וניל, עד לקבלת עיסה חלקה.
מקציפים את חלבוני הביצים עם כפית אחת סוכר, ומקפלים את הקצף בעדינות אל תוך עיסת הגבינה והחלמונים.
טובלים את הבישקוטים בקפה ומניחים שכבה מהם בתבנית פיירקס.
שופכים על הבישקוטים את תערובת הגבינה והקצף, מוסיפים שכבה שנייה של בישקוטים ושכבה נוספת של גבינה.
מפזרים מעל אבקת קקאו ומניחים במקרר ל-3 שעות לפחות.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון