הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם גבינת שמנת (מסקרפונה, פילדפיה מוקצפת סימפוניה מוקצפת)
¼ כוס קפה אספרסו חזק ממותק
½ - 1 חבילת גילטין
4 חלמונים
¾ כוס סוכר
רום
1 חלבון
2 שמנת מתוקה
3 סוכר וניל
בישקוטים
אופן ההכנה
להמיס גילטין במים קרים, להוסיף קפה רותח ולבחוש יחד עם הגבינה.
להקציף חלמון עם סוכר לתערובת בהירה, להמשיך ולהקציף מעל אדים עד שמסתמך. להוסיף רום ולקרר.
להקציף שמנת מתוקה + סוכר וניל.
להרטיב בישקוטים בקפה (או חלב) ולרפד תבנית.
למרוח בקרם הגבינה.
קרם חלמונים.
קצפת.
שוב בישקוטים וכו'.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון