הוראות הכנה
מרכיבים
בשר טלה - נתח הצלעות הקדמיות ללא העצמות, ועם הפלדה
300 ג"ר לב עגל חתוך לקוביות קטנות
300 ג"ר שקדי עגל חתוך לקוביות קטנות
צרור נענע
לימון כלוף חתוך לפרוסןת דקות
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור
חוט קשירה (שפגט)
אופן ההכנה
1.מבקשים מהקצב להכין את נתח הצלעות הקדמיות ללא העצמות, ועם הפלדה.
2.מטגנים את חלקי הפנים, במחבת טפלון , כל אחד בנפרד, טיגון קל בשמן זית
ואפשר עם מעט מרווה
3.ומתבלים אותם במעט מלח, פלפל שחור, כמון. מקררים.
4.מניחים את נתח הבשר על משטח העבודה. מסדרים עליו נענע קצוצה, מעט לימון קצוץ
ואת חלקי הפנים, קרוב מאוד לבשר הצלעות. מגלגלים לגלילה הדוקה וקושרים בחוט.
5.אפשר להכין את הנתח במחבת ולהפוך מדי פעם עד שהבשר עשוי,
או בתנור בחום 200°c כ-15 דקות או בגריל פחמים, כשהופכים מפעם לפעם.
משך ההכנה בכל השיטות כ- 15 דקות.
מגיש:
מקור: השף חיים כהן
שתף את המתכון