הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
2 סלסלות פיטריות שטיקה ללא הרגליים
1גליל גבינת עיזים פרוס לפרוסות
1 חציל קלוי על האש קצוץ
חופן עלי טימין טרי
פירורי לחם
1 ביצה טרופה
שמן לטיגון
אופן ההכנה
ההכנה
ממלאים בכול פטרייה כפית חציל קלוי.
שמים מספר עלי טימין על החציל.
מכסים בגבינת העזים את החציל על הפטרייה.
טובלים בפירורי הלחם את הפטרייה בצד של הגבינה.
טובלים את הפטרייה בביצה הטרופה ובפרורי הלחם.
מטגנים בצידו של הפטרייה ולאחר מכן בצידו של הגבינה.
ניתן להכין מראש ולחמם עם צד הגבינה כלפי מעלה.
הגשה לצד רוטב צילי חרף מתוק
בתאבון.
אלי גרשון...
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון