הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
100 גרם טופו, חתוך ל- 6 אצבעות
פרחי כרובית
1 גזר, חתוך ל- 6 אצבעות
1 קישוא , חתוך ל- 6 אצבעות
6 בצל ירוק, רק החלק הלבן
1/2 בטטה, חתוכה ל- 6 אצבעות
1 אצות נורי, חתוכה ל- 6 רצועות של 1 ס"מ ברוחב
פטריות שיטאקי
פטריות שמפיניון
לבלילה
2 חלמון ביצה
2 כוסות מים, קרים
קמח טמפורה קנוי
לרוטב
2 כפות מירין (יין אורז מתוק)
½ כוס דאשי מוכן
1 כף רוטב סויה
1/2 כף סוכר
אופן ההכנה
הרוטב:
מרתיחים את המירין, סויה, דאשי וסוכר במשך דקה.
מניחים להתקרר
הכנת הבלילה:
1. טורפים את החלמונים עם המים ומוסיפים את הקמח לאט עד לקבלת עיסה חלקה.
2. טובלים את כל הירקות, הנורי והטופו בבלילה, מטגנים בשמן חם עד שמזהיב.
3. מגישים על צלחת, מסדרים יפה ושופכים למעלה את הרוטב.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון