חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד, ברנדי ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס עם ברנדי ואגוזים, אך בסופו ניתנות גם אפשרויות לגיוונים אחרים, brכמו בניחוח תפוז, או מתובלים... brאפשר קקינוח מתוך עם שתייה חמה, או אלכוהול. brמומלץ להכין אותם יממה מראש!
טראפלס שוקולד, ברנדי ואגוזים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס עם ברנדי ואגוזים, אך בסופו ניתנות גם אפשרויות לגיוונים אחרים, brכמו בניחוח תפוז, או מתובלים... brאפשר קקינוח מתוך עם שתייה חמה, או אלכוהול. brמומלץ להכין אותם יממה מראש!
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי משובח
1/3 כוס אגוזים גרוסים דק (מלך, פקאן או לוז)
לציפוי: אבקת קקאו
אופן ההכנה
ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה במיקרוגל, או על אמבט מים חמים.
מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה.
מוסיפים שמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הברנדי והאגוזים, מערבבים ומעבירים למקפיא לשעתיים.
מוציאים מההקפאה, יוצרים עיגולים בקוטר 4 ס"מ, מגלגלים בקקאו ושומרים בהקפאה.
אפשרויות לגיוון:
טראפלס בניחוח תפוז: מחליפים את הברנדי והאגוזים בקליפה מגוררת מתפוז אחד ו-2 כפות קוואנטרו, או ליקר תפוזים אחר.
טראפלס מתובלים: מחליפים את האגוזים בכפית גדושה קינמון, ½ כפית זנגביל טחון וקורט ציפורן טחון.
ב ה נ א ה!
מגיש: kalla
מקור: שי לי ליפא-אנג'ל
שתף את המתכון