הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
1 שמנת מתוקה
2 כפות ברנדי משובח
1/3 כוס אגוזים גרוסים דק (מלך, פקאן או לוז)
לציפוי: אבקת קקאו
אופן ההכנה
ממיסים את שני סוגי השוקולד והחמאה במיקרוגל, או על אמבט מים חמים.
מערבבים לתערובת חלקה ומעבירים לקערה.
מוסיפים שמנת ומערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים את הברנדי והאגוזים, מערבבים ומעבירים למקפיא לשעתיים.
מוציאים מההקפאה, יוצרים עיגולים בקוטר 4 ס"מ, מגלגלים בקקאו ושומרים בהקפאה.
אפשרויות לגיוון:
טראפלס בניחוח תפוז: מחליפים את הברנדי והאגוזים בקליפה מגוררת מתפוז אחד ו-2 כפות קוואנטרו, או ליקר תפוזים אחר.
טראפלס מתובלים: מחליפים את האגוזים בכפית גדושה קינמון, ½ כפית זנגביל טחון וקורט ציפורן טחון.
ב ה נ א ה!
מגיש:
מקור: שי לי ליפא-אנג'ל
שתף את המתכון