חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טראפלס שוקולד לבן עם דבש ושברי אגוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
300 גרם שוקולד לבן
תמצית דבש
1/3 כוס שמנת מתוקה (80 מ"ל)
70 גרם שברי אגוז
אופן ההכנה
1. מניחים את השוקולד בקערה בינונית.
2. שופכים את השמנת לסיר קטן בעל תחתית כבדה, בוחשים על אש נמוכה עד שהשמנת רותחת. מסירים מהאש.
3. יוצקים את השמנת החמה מעל השוקולד ובעזרת כף בוחשים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה (אם לא כל השוקולד נמס ניתן לחמם את התערובת במיקרוגל מספר שניות בחום בינוני ושוב לבחוש עד שמתקבלת תערובת חלקה).
4. מטפטפים לתערובת כ-4 טיפות של תמצית דבש ובוחשים היטב.
5. מקררים את התערובת במקרר ובוחשים מדי פעם. כשהתערובת מוצקה דיה לעיבוד - מגלגלים כפיות גדושות מהתערובת לכדורים.
6. מניחים את שברי האגוז בקערה בינונית, מגלגלים כל טראפל בשברי האגוז עד שהוא מצופה בשכבה נדיבה.
7. ניתן לאחסן את הטראפלס במקרר במיכל אטום עד שבועיים.
8. ולמתי שרוצים..........
בתיאבון!!!!!!!.
מגיש: exuer1
מקור:
שתף את המתכון