חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טראפלס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממ.. ללקק את האצבעות!
טראפלס שוקולד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ממ.. ללקק את האצבעות!
הוראות הכנה
מרכיבים
630 גרם שוקולד מריר.
חצי כוס שמנת מתוקה.
100 גרם חמאה רכה.
2 חלמונים.
2 כפות ליקר גרנד מארניה.
אבקת קקאו.
אופן ההכנה
ממיסים בסיר קטן על להבה נמוכה את השוקולד והשמנת תוך בחישה רצופה בכף מעץ.
מוסיפים את החלמונים אחד אחד, ומורידים מהאש.
מוסיפים את החמאה הרכה ומערבבים עד שהיא נמסה.
מוסיפים ליקר ומערבבים.
מניחים קצת להתקרר על השיש.
מכניסים את הסיר לפריזר לשעתיים עד שהכל נקרש.
מכינים צלוחית עם מים ליד משטח העבודה.
מכינים צלחת שטוחה ובה אבקת קקאו.
מכינים מגש ריק, וכמו כן קופסת פלסטיק שבה נאחסן את הכדורים המוכנים.
מוציאים את הסיר מהפריזר, מרטיבים ידיים בצלוחית המים,
ומתחילים ליצור כדורים קטנים, חלקים ויפים,
בערך בגודל של זית ירוק גדול.
מניחים במגש עד שמסיימים את הכנת כל הכדורים.
אחרי שכל הכדורים עשויים, מגלגלים אותם בצלוחית עם אבקת קקאו,
שיצופו היטב מכל הצדדים, ומעבירים לקופסה.
מסדרים שכבה אחת, ואם יש צורך בשניה - מפרידים ביניהן עם חתיכת נייר כסף,
או נייר אפייה, או שקית ניילון קטנה.
מאפסנים את הקופסה בפריזר,
מגישים לשולחן בצלוחית קטנה ויפה כמות קטנה בכל פעם.
מגיש: The Chef
מקור:
שתף את המתכון