הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' שוקולד לבן קצוץ דק
1/3 כוס שמנת מתוקה
50 גר' חמאה לא מלוחה
2 כפות ליקר טוב - תפוזים,אגוזים או ברנדי
לציפוי:
300 גר' שוקולד לבן מומס
או אבקת קקאו
אופן ההכנה
מניחים את השוקולד בקערה, מחממים את השמנת והחמאה בסיר קטן עד לסף רתיחה, יוצקים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד להמסה מושלמת של השוקולד.
מניחים לצינון עד שמתגבש, ומנטפים בעזרת שקית זילוף או שתי כפיות תלוליות קטנות על נייר אלומיניום.
מכניסים למקרר לחצי שעה, מוציאים ומגלגלים במהירות כל תלולית לכדור.
טובלים את הכדורים בשוקולד הלבן המומס לקבלת הציפוי.
או מגלגלים על אבקת הקקאו
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון