הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם טונה טרייה חתוכה לקוביות קטנטנות
חלמון ביצת שליו
פלפל צ'ילי ירוק חתוך לקוביות קטנטנות
פלפל צ'ילי אדום חתוך לקוביות קטנטנות
1 אגס ללא הליבה חתוך לקוביות קטנטנות
צנובר מטוגן קלות
2 שיני שום כתושות
5 עלי נענע פרוסים דק מאוד
קלי לחם לבן ללא הקרום חתוך למשולשים
אופן ההכנה
מניחים במרכז צלחת ההגשה את הטונה בערמה יפה ומסודרת ויוצרים גומה במרכז הערימה. בגומה מניחים בעדינות את החלמון. מניחים בערמות קטנות מסביב לטונה את האגס, הצ'ילי, הצנובר והשום הכתוש. מניחים בצד הצלחת את הלחם הקלוי.
מפזרים את עלי הנענע מלמעלה ומגישים.
מגיש:
מקור: שף ג
שתף את המתכון