הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר' פילה סלמון טרי
1 כף מיונז
1 כפית חומץ בלסמי
2 מלפפונים חמוצים
1 שן שום
3 כפיות צלפים
5 בצלי שאלוט קצוצים דק
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
בוחרים פילה סלמון עבה ועסיסי ופושטים מעליו את העור.
קוצצים דק את בצלי השאלוט, את שן השום (דק במיוחד!) ואת המלפפונים החמוצים. חוצים את הצלפים. מערבבים בקערה גדולה יחד עם המיונז והחומץ הבלסמי. מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס טרי.
פורסים דק את פילה הסלמון, אח"כ לרצועות דקות, ואותן קוצצים בעדינות - כל זאת בסכין חדה, כדי לא לפגוע במרקם הדג ולא להפוך אותו לעיסה...
מערבבים בזהירות את הדג הקצוץ עם הרוטב, ומשהים במקרר למספר שעות לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון